Welkom                                             Volg ons ook op  en 

KaRo is een toeleveringsbedrijf voor de (glas)tuinbouw, gevestigd op het Greenery-terrein in Zwaagdijk-Oost. Ons pand is onderverdeeld in een winkel, een voorraadhal met tuinbouwbenodigdheden en een techniek-hal met een grote werkplaats voor onderhoud, constructie, electra en watertechniek. Ons bedrijf is onder te verdelen in twee secties:

·  handelsgoederen voor de (glas)tuinbouw
·  tuinbouwtechniek vanaf de vestiging en op lokatie

Handelsgoederen

De handel bestaat uit een breed pakket aan gebruiks- en verbruiksartikelen voor de (glas)tuinbouw. Hierbij wordt een combinatie gezocht tussen prijs, kwaliteit c.q. degelijkheid en veilige, ergonomische aspecten. Met onze vrachtwagen wordt op maandag, woensdag en vrijdag de route in Noord-Holland gereden voor af te leveren bestellingen.

 

Een greep uit ons assortiment handelsgoederen:

·  Verpakkingsmaterialen; bloemenhoezen, -vellen, potten, containers, trays, bloemenflesjes, papier

·  Steunmateriaal, bloemengaas, bevestigingsmateriaal

·  Gewasbeschermingsmiddelen, biologische bestrijding

 

·  Meststoffen, voorbehandelingsmiddelen, schoonmaak- en ontsmettingsmiddelen

·  Substraten; steenwol, cocos-producten, potgrond, vermiculite, perlite

·  Persoonlijke veiligheidsprodukten, facilitaire en hygiëne producten

·  Uitgebreide voorraad watertechniek, electrotechniek, verwarmingstechniek

·  Meetapparatuur; temperatuur, luchtvochtigheid, Co2, pH, Ec, Lux, Par, etc.

·  Schermdoek, gronddoek, insectengaas, diverse folies

 

Voor uitgebreidere informatie kunt u kiezen voor Produkten

 

Techniek

Onze techniek-afdeling bestaat uit een team van monteurs met kennis en ervaring op het gebied van water-, electro- en verwarmingstechniek. 24 uur per dag, 7 dagen in de week is de service-dienst bereikbaar. de werkzaamheden betreffen projecten, onderhoud, reparatie en klantspecifieke werken, zoals vanuit de werkplaats als op lokatie.

 

Watertechniek

Onze watertechniek omvat oplossingen voor de glastuinbouw, buitenteelten als fruit & plantkwekerijen, tennisvelden, maneges en siertuinen. De projecten bestaan o.a. uit beregening, druppelbevloeiing en wateropslag. Als Hortimax-dealer verzorgen we complete watertechnische, computergestuurde watertechniek, zoals bemestingsunits.

 

Electrotechniek

De electrotechniek is in de moderne tuinbouw niet los te koppelen van de watertechniek; computers, regenautomaten, Ec-sturing e.d. Ook aanvullende electro als verlichting, ventilatie en klimaattechniek vallen binnen onze techniektak. Computergestuurde klimaatsturing van Hortimax, indien gewenst in combinatie met watertechniek.

        

Google+