KaRo BV

Projecten overzicht .

Project afbeelding

Koud stomen, Vido Fleur, Achthuizen

4 tulpencellen voorzien van totaal 9 ultrasone luchtbevochtigers van 18 liter per uur per stuk. Leidingwateraanvoer middels 3 osmose units van netto 100 liter per uur per unit. De osmose units verwijderen 98% van zouten en mineralen in het water. Dit komt ten goede aan het behoud van de capaciteit van de ultrasone luchtbevochtigers.

01 mei 2017 Lees verder
Project afbeelding

Zuiver Chloor Unit, Germaco, Bovenkarspel

Middels één Zuiver Chloor Unit 200 gram/uur worden twee dagvoorraadsilo's voorzien van een gewenst chloorniveau. De meting en regeling wordt gestuurd door twee chloor fotometers.

01 feb 2017 Lees verder
Project afbeelding

Watertechniek tulpenbroeierij, Van Nobelen, Abbenes

Watertechnische installatie voor de tulpenbroeierij. Dagvoorraad silo wordt op de gewenste EC en pH gehouden middels drainwater, regenwater en meststoffen. De geconcentreerde vloeibare meststoffen worden met pulspompjes uit de multiboxen gedoseerd. In de dagvoorraad silo wordt ook chloor gedoseerd. Dit chloor wordt ter plaatse aangemaakt met de Zui...

01 dec 2016 Lees verder
Project afbeelding

gietbomen, Schoone Orchideeën / Floricultura, Heemskerk

Totaal 35 gietbomen t.b.v. 35 kappen van 1280 cm x 120 meter. Per gietboom voorzien van een aanvoerslang 63 mm. Ieder boom is uitgevoerd met Teejet gietdoppen en met een spuitinstallatie, bestaande uit een Dosatron (vloeistofdoseerapparaat) en Teejet spuitdoppen. De aansturing per gietboom geschiedt middels een schakelkast op de boom, voorzien van...

01 okt 2016 Lees verder
Project afbeelding

regenwaterbassin, Beekenkamp, Lutjebroek

Het waterbassin is voorzien van een tussendijk voor risicospreiding en om golfslag te voorkomen. De totale inhoud is bijna 20.000 m³. De afmeting is 55 meter breed en 2 x 100 meter lang = circa 11.000 m². Het bassin is voorzien van een drijfzeil tegen algengroei. Bovenop de dijk zijn draden gespannen tegen vogeloverlast.

01 sep 2016 Lees verder
Project afbeelding

hal-beregening t.b.v. stofbestrijding, Ballast Phoenix, Cornwall

Ballast Phoenix, Cornwall, luchtbevochtiging t.b.v. stofbestrijding

01 mei 2016 Lees verder
Project afbeelding

Bovenberegening Spinnet sproeiers, diverse projecten

Bovenberegening Spinnet sproeiers, diverse projecten.https://webshop.karobv.nl/g/techniek/watertechniek...

01 apr 2016 Lees verder
Naar de webshop

Nieuws .

Nieuws afbeelding

Gemeente Medemblik op bedrijfsbezoek bij KaRo

09 okt 2017 Lees bericht